• tandlakare-sundsvall-0
  • tandlakare-sundsvall-2

242806 logo large2

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Varje år kommer fem miljoner människor i kontakt med någon av oss i Praktikertjänst.

Affärsmodellen är unik med 2 100 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Från Vittangi i norr till Ystad i söder, i storstad och på landsbygd, utvecklar och driver de verksamhetsansvariga aktieägarna de småskaliga och nära verksamheterna.  

Den verksamhetsansvariga leder mottagningen och är entreprenören med ansvar för driften av mottagningen. Det omfattar det odontologiska och medicinska ansvaret, samt ansvaret för ekonomi, medarbetare och verksamhetsutveckling. Praktikertjänst AB är vårdgivare. Administration, kvalitetssystem, stöd och rådgivning sköts i stor utsträckning centralt.

Vi är anslutna till Praktikertjänst

Praktikertjänsts värdegrund kan sammanfattas med:

• Nytänkande och entreprenörsanda
• Omtanke och engagemang
• Förtroende och kvalitet
• Medmänsklighet

Öppettider

Vi svarar i telefonen

Måndag - Torsdag: 07.00 - 15.00
Fredag: 07.00 - 11.00

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-61 77 31
så ordnar vi en tid för dig

Tandvårdsstödet

Sedan den 1 juli 2008 gäller det nya tandvårdsstödet. Det innebär att Försäkringskassan går in och ersätter kostnader över 3000 kr med 50 procent och kostnader över 15 000 kr med 85 procent. Kostnader under 3000 kr ersätts inte.
Läs mer om tandvårdsstödet...